Polenta La Cuptor
Polentanul copt la cuptor este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 138 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, mămăligă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Polenta Cremoasă La Cuptor, Mămăligă Crocantă Cu Brânză La Cuptor, și Pui fiert cu ciuperci și mămăligă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt superficial de 2 litri, amestecați 4 căni de apă, mămăligă, unt și sare.
Coaceți într-un cuptor de 350 timp de 40 de minute. Amestecați mămăliga și continuați să coaceți până la crem pentru a mușca, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă din nou și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 5 minute pentru a se îngroșa.