Poblanos Umplute Cu Orz

Poblanos Umplute Cu Orz
Poblanos umplute cu orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 474 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei poblano, kale, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Poblanos Umplute, Poblanos Umplute, și Poblanos Umplut Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie (5-7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați orz și 3 3/4 căni de apă și gătiți până când orzul este fraged (aproximativ 30 de minute). Se amestecă kale și 1/8 linguriță praf de chili în orz până când kale este ofilit; se amestecă în cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Brânză CheddarBrânză Cheddar
OrzOrz
ApăApă
KaleKale
4
Între timp, într-o oală grea, încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoi și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați roșiile, restul de 1 linguriță praf de chili și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă (aproximativ 30 de minute). Întoarceți căldura la minim; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
TomateTomate
SosSos
SareSare
7
Preîncălziți broiler cu raft în poziția de mijloc. Tăiați tulpinile din ardei pentru a face o gaură largă pentru umplutură; tulpini de rezervă. Folosind un cuțit mic, îndepărtați cu grijă membranele și semințele. Umpleți ardeii strâns cu amestec de orz; întoarceți capetele tulpinii deasupra ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
ArdeiArdei
OrzOrz
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
CuțitCuțit
8
Așezați într-un vas de copt mare, rezistent la broiler; se fierbe până când ardeii sunt carbonizați și moi (20 de minute), întorcându-se o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
9
Adăugați sos de roșii în tigaie în jurul ardeilor; acoperiți fiecare ardei cu 1/2 felie Monterey Jack. Se fierbe până se topește brânza (1-2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Sos De RoșiiSos De Roșii
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați ardeii în farfurii cu sos; acoperiți fiecare cu 1 lingură plus 1 linguriță queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
ArdeiArdei
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Revista