Poblanos umplute cu orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 474 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei poblano, kale, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Poblanos Umplute, Poblanos Umplute, și Poblanos Umplut Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie (5-7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați orz și 3 3/4 căni de apă și gătiți până când orzul este fraged (aproximativ 30 de minute). Se amestecă kale și 1/8 linguriță praf de chili în orz până când kale este ofilit; se amestecă în cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Brânză Cheddar
Orz
Apă
Kale
4
Între timp, într-o oală grea, încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați usturoi și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați roșiile, restul de 1 linguriță praf de chili și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă (aproximativ 30 de minute). Întoarceți căldura la minim; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Tomate
Sos
Sare
7
Preîncălziți broiler cu raft în poziția de mijloc. Tăiați tulpinile din ardei pentru a face o gaură largă pentru umplutură; tulpini de rezervă. Folosind un cuțit mic, îndepărtați cu grijă membranele și semințele. Umpleți ardeii strâns cu amestec de orz; întoarceți capetele tulpinii deasupra ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ardei
Orz
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Cuțit
8
Așezați într-un vas de copt mare, rezistent la broiler; se fierbe până când ardeii sunt carbonizați și moi (20 de minute), întorcându-se o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
9
Adăugați sos de roșii în tigaie în jurul ardeilor; acoperiți fiecare ardei cu 1/2 felie Monterey Jack. Se fierbe până se topește brânza (1-2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Sos De Roșii
Ardei
Brânză
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați ardeii în farfurii cu sos; acoperiți fiecare cu 1 lingură plus 1 linguriță queso fresco.