Poblanos umplute cu orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 474 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei poblano, kale, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Poblanos Umplute, Poblanos Umplute, și Poblanos Umplut Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie (5-7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați orz și 3 3/4 căni de apă și gătiți până când orzul este fraged (aproximativ 30 de minute). Se amestecă kale și 1/8 linguriță praf de chili în orz până când kale este ofilit; se amestecă în cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Brânză Cheddar
Orz
Apă
Kale
4
Între timp, într-o oală grea, încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoi și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați roșiile, restul de 1 linguriță praf de chili și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă (aproximativ 30 de minute). Întoarceți căldura la minim; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Tomate
Sos
Sare
7
Preîncălziți broiler cu raft în poziția de mijloc. Tăiați tulpinile din ardei pentru a face o gaură largă pentru umplutură; tulpini de rezervă. Folosind un cuțit mic, îndepărtați cu grijă membranele și semințele. Umpleți ardeii strâns cu amestec de orz; întoarceți capetele tulpinii deasupra ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ardei
Orz
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Cuțit
8
Așezați într-un vas de copt mare, rezistent la broiler; se fierbe până când ardeii sunt carbonizați și moi (20 de minute), întorcându-se o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
9
Adăugați sos de roșii în tigaie în jurul ardeilor; acoperiți fiecare ardei cu 1/2 felie Monterey Jack. Se fierbe până se topește brânza (1-2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Sos De Roșii
Ardei
Brânză
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați ardeii în farfurii cu sos; acoperiți fiecare cu 1 lingură plus 1 linguriță queso fresco.