Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe

Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe
Poblanos umplute cu carne de porc și fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 574 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, cuișoare măcinate, prune uscate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Poblanos Umplut Cu Carne De Porc Cu Sos De Cremă De Nucă, Poblanos prăjit umplut cu Chili verde de porc tras, și Poblanos Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până când ardeii arată blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți ardeii într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, păstrând tulpinile intacte. Faceți o fantă de-a lungul a 1 parte a fiecărui ardei; îndepărtați și aruncați semințele și membranele. Pune ardeii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Gătiți carnea de porc, ceapa și usturoiul în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu până când carnea de porc se rumeneste, amestecând până se sfărâmă; scurgere. Se amestecă caise și următoarele 7 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Umpleți ardeii uniform cu amestec de porc și puneți - l într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista