Poblanos umplute cu brânză ale lui Juan Diego Michel
Poblanos umplute cu brânză Juan Diego Michel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 502 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ceapă, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma strugurii verzi, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poblanos Cu Brânză Umplută, Poblanos umplute cu porumb și brânză, și Poblanos umplut cu fasole neagră și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Fierbeți roșiile, ceapa și usturoiul într-o tigaie de copt superficială căptușită cu folie, la 2 până la 3 inci de căldură, întorcându-se frecvent, până când sunt ușor carbonizate pe toate părțile, aproximativ 5 minute pentru usturoi, 12 până la 15 minute pentru ceapă și roșii (carnea trebuie să fie moale). Alternativ, puneți legumele într-o tavă fierbinte bine condimentată sau o tigaie din fontă la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
3
Roșiile de miez și usturoiul de coajă, apoi pur și simplu cu ceapă și sare într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați ingredientele fierbinți). Forțați printr-o sită mare într-un castron, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Bol
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o oală largă de 4 litri, la foc moderat, până când este fierbinte. Se amestecă aproximativ 1/2 cană de sos de roșii în ulei (Acest lucru reduce stropirea) și, când clocotește energic, se adaugă sosul rămas și busuiocul. Se prăjește sosul, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Busuioc
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați struguri, pătlagine și mango în sos și fierbeți ușor, neacoperit, amestecând ocazional, până când sosul este îngroșat și fructele sunt fragede, dar încă intacte, aproximativ 30 de minute. Sos de sezon cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Struguri
Fructe
Sos
Sare
6
În timp ce sosul fierbe, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă sosul peste ardeii iute umpluți și se coace, acoperit cu folie, până când brânza se topește complet și sosul clocotește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Ardei Iute
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
* Ardeii iute pot fi umpluți cu 1 zi înainte și răciți (fără sos), acoperiți.* Antena poate fi asamblată cu 4 ore înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.