Poblanos Umplut Cu Taco Crocant

Poblanos Umplut Cu Taco Crocant
Reteta crocant Taco umplute Poblanos ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 40 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 161 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, lapte, taco crocant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Poblanos Umplute, Poblanos Umplute, și Poblanos Umplut Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă 1 cană de lapte, apa fierbinte, amestecul de sos și orezul nefiert (din Hamburger Helper box).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger HelperHamburger Helper
Amestec De SosAmestec De Sos
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
3
Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged. Între timp, se încălzește cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Gatiti ardeii iute direct pe grătarul aragazului cu gaz aproximativ 5 minute, întorcându-vă cu clești sau furculiță pentru a găti toate părțile pielii sau încălziți tigaia din fontă grea la foc mediu-mare; așezați ardeii iute în tigaie, întorcându-vă pentru a găti uniform pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SobaSoba
CleșteClește
5
Puneți ardeii iute în punga de plastic pentru depozitarea alimentelor 5 minute. Cojiți ardeii iute sub apă rece. Deschideți pe o parte; scoateți și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Umpleți fiecare chile cu amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
OrezOrez
7
Așezați într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
8
Coaceți 13 până la 15 minute sau până când ardeii iute sunt moi. Între timp, amestecați laptele rămas și amestecul de topping în castron. Top ardei copți cu amestec de topping și presărați cu chipsuri de porumb (din Hamburger Helper box).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger HelperHamburger Helper
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Ardei IuteArdei Iute
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista