Poblanos umplute cu fasole neagră și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ardei poblano, fasole, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Poblanos umplut cu fasole neagră și brânză, Carne de vită mărunțită, fasole neagră și Poblanos umplute cu Quinoa, și Pătlagine prăjite cu fasole neagră, Poblanos prăjit, Avocado și ceapă roșie murată.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul într-o strecurătoare sau într-o strecurătoare cu ochiuri fine și clătiți sub apă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Combinați orezul, apa măsurată și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim; gătiți până când apa este complet absorbită, aproximativ 10 minute (orezul va fi ușor gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți capacul și puneți tigaia deoparte pentru a lăsa orezul să se răcească. Între timp, pregătiți ardeii.Folosiți un cuțit pentru a tăia un cerc larg în jurul fiecărei tulpini (cum ar fi atunci când sculptați un jack-o'-lantern), astfel încât să ajungeți cu un capac care poate fi înlocuit după ce ați umplut ardeii—aveți grijă să nu perforați sau să rupeți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți și aruncați orice semințe și membrane din capac și din interior; pune ardeii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Așezați fasolea într-un castron mare. Folosind un tocător de cartofi sau spatele unei furculițe, zdrobiți-le ușor (ar trebui să rămână niște fasole întregi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Vinegretă De Verjuic
6
Adăugați roșiile, scallions, Cotija, smântână, coriandru, chimen, piper negru măsurat și lingura rămasă de sare și amestecați până se combină uniform. Se amestecă ușor orezul răcit. Gustați amestecul și, dacă este necesar, condimentați cu mai multă sare și piper. (Rețineți că umplutura ar trebui să fie destul de sărată pentru a compensa lipsa de sare pe ardei.) Împărțiți amestecul de orez în 6 porții egale. Umpleți fiecare ardei cu umplutura, înlocuiți capacele și apăsați fiecare capac în umplutură. Străpungeți 2 scobitori prin fiecare capac și scoateți părțile laterale ale fiecărui ardei pentru a le fixa în timp ce sunteți pe grătar; se lasă deoparte până se gătește. (Dacă umpleți ardeii cu mai mult de 30 de minute înainte de grătar, acoperiți-i și refrigerați-i până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați ardeii să stea la temperatura camerei cu cel puțin 30 de minute înainte de grătar, astfel încât să gătească mai repede și mai uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
8
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Așezați ardeii umpluți pe părțile lor și acoperiți grătarul. Grătar, rulând fiecare ardei un sfert de tură la fiecare 7 minute sau cam așa ceva pentru a găti toate cele patru părți, până când umplutura este fierbinte, cojile ardeilor sunt bine carbonizate, iar carnea este moale la atingere, aproximativ 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți scobitorii. Dacă serviți ca garnitură, feliați ardeii pe jumătate pe lungime.Asocierea băuturilor: Dos Equis Amber, Mexic. Un lager moale de chihlimbar reunește ardeii la grătar și fasolea neagră pământească. Dacă aruncați niște ardei picante sau salsa deasupra poblanos umplute, Dos Equis va calma căldura. În caz contrar, este doar lumină și sete pentru ceea ce este un fel de mâncare destul de densă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier