Poblano prăjită și ciuperci brânză la grătar este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți chipotle în piure adobo, capace de ciuperci portobello, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ sandvișuri cu brânză la grătar poblano prăjită, Brânză Prăjită Cu Ciuperci Portabella La Grătar, și Cimbru Ciuperci Prăjite Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
1
Prăjiți poblano-ul peste o flacără deschisă sau sub broiler până se carbonizează peste tot, întorcându-se după cum este necesar, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați într-un castron și acoperiți cu folie de plastic pentru a slăbi pielea, aproximativ 5 minute. Când este răcit, îndepărtați pielea exterioară înnegrită. Se taie în benzi subțiri, apoi în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Gatiti ciupercile intr-o tigaie medie la foc mediu-mare cu uleiul de masline. Când este aproape înmuiat, aproximativ 3 minute, condimentați cu sare și piper. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
5
Strat fiecare cu 1 felie de brânză, aproximativ 1 lingură de poblanos tocat, 1 lingură de ciuperci și o altă felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Ungeți un strat subțire de chipotle în sos adobo pe partea inferioară a pâinii rămase și închideți sandvișurile. Întindeți subțire și uniform untul pe ambele părți ale pâinii folosind aproximativ 1 1/2 linguri de unt pentru fiecare sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în Adobo
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1-1/2 Căni De Bere
7
Așezați 2 sandvișuri într-o tigaie medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când pâinea se rumeneste uniform, aproximativ 2 minute. Răsturnați, acoperiți din nou și gătiți până când pâinea se rumeneste și brânza se topește vizibil, încă aproximativ 2 minute. Repetați cu sandvișurile rămase.