Poblano prăjit și Salsa de roșii
Poblano prăjită și roșii Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru, suc de lămâie, ardei iute poblano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa De Porumb Poblano Prăjită, Salsa Tomatillo-Poblano Prăjită, și Poblano prăjit și Salsa de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe la 3 inci de la căldură 8 minute sau până se înnegrește, întorcându-se după 6 minute.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați piei; tocați ardei iute.
Combinați ardeii iute, roșiile și ingredientele rămase într-un castron mediu; aruncați bine.