Poblano prăjit și Salsa de roșii

Poblano prăjit și Salsa de roșii
Poblano prăjită și roșii Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru, suc de lămâie, ardei iute poblano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa De Porumb Poblano Prăjită, Salsa Tomatillo-Poblano Prăjită, și Poblano prăjit și Salsa de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe la 3 inci de la căldură 8 minute sau până se înnegrește, întorcându-se după 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați piei; tocați ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
5
Combinați ardeii iute, roșiile și ingredientele rămase într-un castron mediu; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista