Plăcintă Ușoară Cu Tiramisu
Rețeta easy Tiramisu Pie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 15 minute. O porție conține 194 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 63 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână topping de vanilie Cool Whip s Season 4 s delight, cafea puternică Maxwell House, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit, și Plăcintă Ușoară Cu Brânză Cu Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați.
Instrucțiuni
Aranjați 36 de napolitane pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.
Stropiți cu 2 lingurițe. cafea.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în lapte.
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate 1 min. Se amestecă ușor în 2 cesti bici rece.
Puneți jumătate din fiecare amestec de budincă și ciocolată rasă în crustă; acoperiți cu napolitane rămase.
Stropiți cu cafeaua rămasă. Repetați straturile de budincă și ciocolată. Sus cu biciul rece rămas. Refrigerați 3 ore.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.