Plăcintă cu somon ușoară este o rețetă pescatariană cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine , 75 g de grăsimi și un total de 1127 de calorii . Pentru 8,4 USD per porție , această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare și piper kosher, ulei de canolan, frunze de pătrunjel și coajă de lămâie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și plăcintă cu broccoli crem și somon afumat , plăcintă cu pește cu somon proaspăt și afumat și plăcintă cu fructe proaspete Easy Breezy .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Ungeți ambele părți ale somonului cu 1 linguriță suc de lămâie și stropiți cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Încălzește 2 linguri de ulei în 2 tigaie separate la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Adăugați jumătate de ceapă și jumătate de usturoi în fiecare tigaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se călesc până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile și cimbrul într-o tigaie și spanacul, coaja de lămâie și rămâneți sucul de lămâie în cealaltă tigaie. Se amestecă spanacul până se ofilește, apoi se transferă într-un castron și se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se calesc ciupercile până când sunt reduse și fragede, aproximativ 5 minute. Opriți focul și adăugați smântâna. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Tăiați capetele mai subțiri ale fileului de somon, astfel încât să aveți 4 bucăți de grosime uniformă. Desfaceți o foaie de patiserie pe o suprafață ușor înfăinată. Treceți ușor un sucitor peste de 2 sau 3 ori pentru a sigila cusăturile și a prelungi puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Tăiați foaia de aluat în 3 fâșii egale, folosind cusăturile naturale ca ghid.
9
Întindeți a doua foaie de foietaj pentru a obține încă o fâșie. Păstrați aluatul de foietaj rămas pentru o altă utilizare. Intepati usor cele 4 fasii cu o furculita. Pune 1 lingură grămadă de amestec de ciuperci pe 1 jumătate din fiecare aluat, deasupra cu somon, apoi pune un strat cu o lingură grămadă de amestec de spanac. Udați marginile aluatului cu apă și îndoiți peste cealaltă jumătate, apăsând ușor și îndoind pentru a sigila marginile. Repetați cu restul de aluat și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Tăiați 2 orificii în partea de sus a fiecărui pachet de aluat și aranjați-le pe o tavă de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți până când aluatul devine auriu și peștele este doar opac în centru, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Se transferă plăcintele din cuptor în preparatele de servire și se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman