Plăcintă Tradițională Cu Unt De Arahide
Plăcintă tradițională cu unt de arahide necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 504 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, crustă de plăcintă la cuptor, unt de arahide cremos JIF inktif și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Ușor nu-coace unt de arahide plăcintă Borcane, și un Giveaway, și Tradiționale Unt De Arahide Trufe Negrese.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mic, tăiați untul de arahide în zahărul cofetarilor până se sfărâmă; se presară în crustă de plăcintă.
Într-o cratiță mare, amestecați laptele condensat îndulcit, gălbenușurile de ou, apa și amestecul de budincă; gătiți și amestecați până se îngroașă. Se răcește ușor; se amestecă smântână. Se toarna in crusta de placinta pregatita.
Într-un castron mic, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru cu mixer electric până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat; bateți cu 4 minute mai mult sau până când zahărul este dizolvat și se formează vârfuri lucioase rigide.
Se întinde pe plăcintă, sigilând cu atenție marginea crustei pentru a preveni micșorarea bezelei.
Coaceți timp de 15 minute sau până se rumenesc. Mișto. Chill. Păstrați resturile acoperite la frigider.