Plăcintă Tamale Cu Aragaz Lent

Plăcintă Tamale Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta Tamale cu aragaz lent. O porție conține 596 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 221 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vechiul sos el enchilada, brânza colby-monterey jack, betty cornbread & muffin mix și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Tamale caserola în aragazul lent – 75 de zile de vară Slow Cooker s, și Plăcintă Tamale Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă fasolea și sosul enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați amestecul de carne de vită în 3 1/2 - până la 4 1/2-quart aragaz lent. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de pâine de porumb, laptele, margarina și oul doar până se umezesc (aluatul va fi plin de cocoloașe). Se amestecă brânza și ardeii iute în aluat. Lingura peste amestecul de carne de vită în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 6 ore sau până când scobitoarea introdusă în centrul pâinii de porumb iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Se servește cu smântână și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista