Plăcintă Streusel cu piersici
Peach Streusel Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 386 de calorii, 5 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de zahăr brun, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ plăcintă cu piersici Streusel, plăcintă cu piersici și streusel.
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. farfurie de placinta cu patiserie; marginile flautului. tapetați coaja de patiserie cu o folie dublă de grosime mare.
Coaceți la 450° timp de 5 minute.
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mic, combina zahărul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și piersicile. Se pune în coajă de patiserie. Într-un alt castron, combina zahărul brun, granola, făina și scorțișoara; se taie in unt pana se sfaramiciaza.
Se presara peste umplutura.
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când umplutura este spumoasă. Se răcește pe un grătar.
Se serveste cald cu inghetata.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Marques de Caceres Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare pai pal reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. În gură fermecător și rotund, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care îi evidențiază bulele fine. Un aperitiv răcoritor, acest Cava se îmbină bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.