Plăcintă Streusel cu gutui și Cardamom

Plăcintă Streusel cu gutui și Cardamom
Quince și Cardamom Streusel Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $5.27 pe portie. O porție conține 380 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, fasole de vanilie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Gutui fiert în sirop de Cardamom, Gutui copt cu miere cu iaurt condimentat cu Cardamom, și Tort De Cafea Cardamom Streusel.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: într-o oală de dimensiuni medii, combinați gutuiul, zahărul, apa, semințele și păstăia de fasole de vanilie și coaja. Acoperiți oala și aduceți la foc mic la foc mic. Se fierbe la foc mic timp de 45 de minute până la 1 oră, amestecând ușor, până când fructul începe să capete o nuanță roz. Opriți focul și lăsați fructele să se răcească la temperatura camerei în sucurile sale. Gustați umplutura pentru dulceață (gutuiul va varia, astfel încât zahărul trebuie ajustat corespunzător) și adăugați zahăr după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pâine De Pâine De O Zi, Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch1/2 Pâine De Pâine De O Zi, Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
1
Amestecați untul și zahărul brun împreună cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
2
Adăugați făina, cardamomul și sarea. Se amestecă până se combină, apoi se răcește cel puțin 1 oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
3
Blind coaceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. tapetați crusta răcită, în formă, cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă (reutilizez fasolea uscată în acest scop) și puneți-o direct în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
4
Coaceți timp de 15 minute, apoi îndepărtați greutățile și căptușelile și readuceți plăcinta în raftul inferior al cuptorului și coaceți până când fundul devine maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
5
Scoateți plăcinta din cuptor și reduceți focul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
6
Faceți plăcinta: umpleți crusta cu umplutura și puneți-o în cuptorul de 350 km f din Centrul raftului inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
7
Coaceți timp de 15 minute, apoi acoperiți cu topping mărunțit, răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
8
Puneți plăcinta înapoi în cuptor și coaceți încă 30 de minute, până când umplutura începe să baloneze și toppingul este maro auriu. Dacă sunteți îngrijorat de crusta care pare prea întunecată, așezați o bucată de folie lejer peste zonele întunecate pentru a vă proteja de căldura cuptorului. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista