Plăcintă Streusel cu gutui și Cardamom
Quince și Cardamom Streusel Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $5.27 pe portie. O porție conține 380 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, fasole de vanilie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Gutui fiert în sirop de Cardamom, Gutui copt cu miere cu iaurt condimentat cu Cardamom, și Tort De Cafea Cardamom Streusel.
Instrucțiuni
Faceți umplutura: într-o oală de dimensiuni medii, combinați gutuiul, zahărul, apa, semințele și păstăia de fasole de vanilie și coaja. Acoperiți oala și aduceți la foc mic la foc mic. Se fierbe la foc mic timp de 45 de minute până la 1 oră, amestecând ușor, până când fructul începe să capete o nuanță roz. Opriți focul și lăsați fructele să se răcească la temperatura camerei în sucurile sale. Gustați umplutura pentru dulceață (gutuiul va varia, astfel încât zahărul trebuie ajustat corespunzător) și adăugați zahăr după gust.
Amestecați untul și zahărul brun împreună cu mâna.
Adăugați făina, cardamomul și sarea. Se amestecă până se combină, apoi se răcește cel puțin 1 oră înainte de utilizare.
Blind coaceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. tapetați crusta răcită, în formă, cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă (reutilizez fasolea uscată în acest scop) și puneți-o direct în cuptorul preîncălzit.
Coaceți timp de 15 minute, apoi îndepărtați greutățile și căptușelile și readuceți plăcinta în raftul inferior al cuptorului și coaceți până când fundul devine maro auriu deschis.
Scoateți plăcinta din cuptor și reduceți focul la 350 F.
Faceți plăcinta: umpleți crusta cu umplutura și puneți-o în cuptorul de 350 km f din Centrul raftului inferior.
Coaceți timp de 15 minute, apoi acoperiți cu topping mărunțit, răcit.
Puneți plăcinta înapoi în cuptor și coaceți încă 30 de minute, până când umplutura începe să baloneze și toppingul este maro auriu. Dacă sunteți îngrijorat de crusta care pare prea întunecată, așezați o bucată de folie lejer peste zonele întunecate pentru a vă proteja de căldura cuptorului. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.