Plăcintă simplă de cioban

Plăcintă simplă de cioban
Plăcintă Ciobanesc simplu ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 248 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cremă condensată de supă de cartofi, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă simplă de cioban, și Plăcintă simplă de cioban pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați supa, mazărea și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Se acoperă cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-40 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista