Plăcintă simplă de cioban

Plăcintă simplă de cioban
Reteta placinta simpla a ciobanului este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă face 15 porții cu 238 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, porumb de sâmbure, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă simplă de cioban, și Plăcintă simplă de cioban pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Mash cartofi cu 2 linguri margarina; se amestecă laptele. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MargarinăMargarină
CartofiCartofi
LapteLapte
4
Încălziți 2 linguri de margarină într-o tigaie mare la foc mediu; se amestecă ceapa și se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întindeți ceapa uniform pe fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata in aceeasi tigaie la foc mediu pana nu mai este roz, rupand bucati mari, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți carnea de vită în vasul de copt uniform peste stratul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Ștergeți tigaia; puneți porumbul și porumbul cremă în tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați până la bule, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă amestecul de porumb peste carnea de vită în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Întindeți piureul de cartofi peste amestecul de porumb; punct cu restul de 4 linguri de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CartofiCartofi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PorumbPorumb
11
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este spumoasă și ușor rumenită la margini și margarina este topită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista