Plăcintă simplă de cioban
Reteta placinta simpla a ciobanului este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă face 15 porții cu 238 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, porumb de sâmbure, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă simplă de cioban, și Plăcintă simplă de cioban pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; se scurge.
Mash cartofi cu 2 linguri margarina; se amestecă laptele. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de margarină într-o tigaie mare la foc mediu; se amestecă ceapa și se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Întindeți ceapa uniform pe fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata in aceeasi tigaie la foc mediu pana nu mai este roz, rupand bucati mari, aproximativ 5 minute.
Puneți carnea de vită în vasul de copt uniform peste stratul de ceapă.
Ștergeți tigaia; puneți porumbul și porumbul cremă în tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați până la bule, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul de porumb peste carnea de vită în vasul de copt.
Întindeți piureul de cartofi peste amestecul de porumb; punct cu restul de 4 linguri de margarină.
Se presară sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este spumoasă și ușor rumenită la margini și margarina este topită, aproximativ 30 de minute.