Sicilian Easter Pie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 463 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Paștele. Dacă aveți extract de vanillan, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, biscuiți de Paște , cum se fac biscuiți de Paște fără ouă, și Cannoli Sicilieni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță, aduceți 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Puneți stafidele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă clocotită. Gatiti la foc mic sau 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc, se scurge și se lasă deoparte.
6
Pentru a face aluat: într-un castron mediu, unt de smântână și 1/3 cană de zahăr până când este ușor și pufos. Bateți în 1 gălbenuș de ou. Se amestecă făina până când amestecul formează o bilă. Înfășurați cu plastic și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-o cratiță medie, combinați orezul fiert, laptele, coaja de portocală și 1 lingură de zahăr. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand amestecul este cremos si gros.
Se amestecă în brânză ricotta, 3 gălbenușuri de ou, 1/3 cană zahăr, stafide fierte și scorțișoară. Se amestecă vanilia și apa de flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
10
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
11
Întindeți 3/4 din aluatul de patiserie într-un cerc de 11 inci și aliniați fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
12
Se toarnă umplutura în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Întindeți restul de 1/4 din aluat într-un cerc de 10 inci și tăiați-l în fâșii de zăbrele. Traversați benzile peste umplutură. Sigilați fâșiile de zăbrele la patiseria de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de o oră sau până când produsele de patiserie se rumenesc. Se răcește la temperatura camerei timp de aproximativ 5 ore.