Plăcintă Siciliană De Paște

Plăcintă Siciliană De Paște
Sicilian Easter Pie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 463 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Paștele. Dacă aveți extract de vanillan, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, biscuiți de Paște , cum se fac biscuiți de Paște fără ouă, și Cannoli Sicilieni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță, aduceți 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Puneți stafidele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă clocotită. Gatiti la foc mic sau 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc, se scurge și se lasă deoparte.
6
Pentru a face aluat: într-un castron mediu, unt de smântână și 1/3 cană de zahăr până când este ușor și pufos. Bateți în 1 gălbenuș de ou. Se amestecă făina până când amestecul formează o bilă. Înfășurați cu plastic și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Într-o cratiță medie, combinați orezul fiert, laptele, coaja de portocală și 1 lingură de zahăr. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand amestecul este cremos si gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Scoateți din căldură.
9
Se amestecă în brânză ricotta, 3 gălbenușuri de ou, 1/3 cană zahăr, stafide fierte și scorțișoară. Se amestecă vanilia și apa de flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Întindeți 3/4 din aluatul de patiserie într-un cerc de 11 inci și aliniați fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
12
Se toarnă umplutura în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Întindeți restul de 1/4 din aluat într-un cerc de 10 inci și tăiați-l în fâșii de zăbrele. Traversați benzile peste umplutură. Sigilați fâșiile de zăbrele la patiseria de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de o oră sau până când produsele de patiserie se rumenesc. Se răcește la temperatura camerei timp de aproximativ 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista