Plăcintă rustică cu mere cu cireșe uscate

Plăcintă rustică cu mere cu cireșe uscate
Placinta de mere Rustic cu cireșe uscate ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest desert are 231 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr brun, miere, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 17%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Mere Cu Cireșe Uscate Pocate, Plăcintă cu mere cu alune și vișine uscate, și Frisoane și salată de mere cu cireșe uscate și nuci.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a pregăti crusta, puneți făina de patiserie integrală, făina universală, zahărul granulat și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 3 ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați untul și pulsați de aproximativ 12 ori, până obțineți o textură de curs cu pietriș. Într-un castron mic combinați zeama și apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ApăApă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de zară-apă și pulsați de 3 până la 5 ori mai mult pentru a combina. Bateți aluatul într-o rundă de 4 inci și înfășurați-l în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Se pune la congelator timp de 10 minute sau se face înainte și se dă la frigider până la 1 zi.
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 de grade F și pregătiți umplutura. Miez merele și tăiați-le în felii de 1/4 inch. Într-un castron mare aruncați feliile de mere cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
7
Adăugați cireșele uscate, apoi presărați amidonul de porumb, zahărul brun și scorțișoara și aruncați până când merele sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
8
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul răcit într-un cerc mare de aproximativ 9 inci în diametru. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și drapând aluatul peste sucitor, transferați-l pe foaia de copt pregătită. Dacă aluatul se rupe, puneți-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
9
Aranjați amestecul de mere într-o movilă în centru pe aluat, lăsând o margine de 1 până la 2 inci. Îndoiți marginea peste umplutură. Acesta va acoperi doar parțial umplutura și nu trebuie să fie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
10
Coaceți plăcinta la 425 grade F timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F, păstrând plăcinta la cuptor tot timpul și coaceți încă 40 de minute, până când merele sunt fragede și crusta este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Într-un castron mic amestecați împreună mierea și apa clocotită pentru a face o glazură. Când plăcinta este gata, scoateți-o din cuptor și periați glazura de miere peste tot pe partea de sus a fructelor și a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FructeFructe
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
12
Transferați pe o farfurie pentru a se răci ușor.
13
Tăiați în 6 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Prosecco, Moscato d ' Asti și late Harvest Riesling sunt alegeri excelente pentru plăcinta cu mere. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Zonin Prosecco cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Zonin Prosecco
Zonin Prosecco
Câștigător al Medaliei de Aur: 2014 Concursul Internațional de vinuri din Los Angelesfoarte bine echilibrat și atrăgător, cu nota extrem de delicată de migdale care este tipică Prosecco. Un aperitiv excelent, poate fi servit și pe tot parcursul mesei - inclusiv Desert - atâta timp cât felurile de mâncare nu sunt prea puternic aromate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista