Plăcintă rapidă de păstor

Plăcintă rapidă de păstor
Fast Shepherd ' s Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, vin, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Pâine Rapidă Rapidă Rapidă, și Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Cartofi la microunde conform instrucțiunilor pachetului; se amestecă lapte, unt și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
În timp ce cartofii gătesc, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați mielul uniform cu restul de 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
6
Adăugați mielul în tigaie; saut 4 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți mielul din tigaie cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa în tigaie și sotati timp de 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
În timp ce ceapa gătește, morcovii cu microunde la mare timp de 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
10
Scoateți morcovii din pungă; feliați în diagonală în bucăți de 1/2 inch. Se amestecă pasta de roșii în ceapă în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Adăugați treptat bulion, amestecând constant. Se amestecă morcovii tăiați felii, mazărea și ierburile. Se aduce la fierbere; gatiti 4 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
IerburiIerburi
MazăreMazăre
13
Se ia de pe foc; se amestecă mielul rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
14
Puneți amestecul de miel într-o caserolă ceramică sigură pentru broiler de 2 litri; se acoperă cu amestec de piure de cartofi. Se fierbe 4 minute sau până se rumenesc ușor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pui BroilerPui Broiler
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista