Eglefinul pufos și plăcinta cu cartofi necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,6 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați creme fraiche, brânză emmentaler, fileuri de eglefin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă pufoasă cu eglefin și cartofi, Eglefin și pudră de cartofi, și Supă De Eglefin Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți cartofii la fiert într-o oală mare cu apă sărată. Gatiti pana se inmoaie suficient pentru a introduce o furculita, dar inca ferma, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și treceți într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Între timp, puneți eglefinul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se toarnă laptele peste pește și apoi se presară cu ceapa verde. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pește
Lapte
6
Transferați eglefinul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin
7
Îndepărtați oasele și pielea și aruncați-le.
8
Se toarnă amestecul de lapte peste cartofii tăiați cubulețe; bate până se omogenizează. Amestecați în creme fraiche. Se condimentează cu sare și piper. Îndoiți ușor eglefinul în amestec împreună cu jumătate din brânza Emmentaler mărunțită. Puneți amestecul într-un vas de copt mare și superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Sare și Piper
Creme Fraiche
Cartofi
Eglefin
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Presărați brânza Emmentaler rămasă deasupra
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când suprafața a devenit maro auriu, aproximativ 15 minute.
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.