Plăcintă proaspătă cu piersici

Plăcintă proaspătă cu piersici
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Fresh Peach Angel Pie. O porție conține 216 calorii , 3 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați migdale, zahăr, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 24% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ plăcintă cu piersici cu înger , plăcintă cu piersici și plăcintă proaspătă cu piersici I.

Instrucțiuni

1
Bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahărul, batând până când este foarte tare și lucios. Încorporați nucă de cocos prăjită și migdale. Se pune într-o farfurie de plăcintă de 9 inci pentru a forma o coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(23)(23)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade) timp de 30 până la 35 de minute. Misto.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se umple cu piersici feliate. Acoperiți cu frișcă și nucă de cocos prăjită. Se da la rece până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca NV Catherman's Port. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Portul NV Catherman
Portul NV Catherman
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista