Plăcintă Proaspătă Cu Căpșuni Vegane
Fresh Vegan Strawberry Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amidon săgeată, apă, scurtarea legumelor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 226 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Înghețată vegană de ciocolată neagră cu căpșuni și Fave Five Friday-înghețată vegană de vară, și Vegan Strawberry Shortcake servit cu frisca vegana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta de plăcintă, Așezați făina și sarea într-un bol răcit de dimensiuni medii. Rupeți scurtarea legumelor răcite și tăiați-le în făină cu o furculiță sau un blender de patiserie până când există bucăți de aluat de mărimea unui bob de mazăre. Adăugați încet apă cu gheață câte o lingură și amestecați cu furculița. Nu suprasolicitați; amestecați până când se amestecă și aluatul se ține împreună. Puneți la frigider aluatul până când sunteți gata să-l întindeți. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți puțin mai mult de jumătate din aluat într-un cerc de 12 inci.
Așezați peste o farfurie de plăcintă de 9 inci, centrați și introduceți ușor aluatul în tigaie. Tăiați marginile și puneți-le în frigider.
Întindeți a doua porție de aluat și așezați-o și așezați-o pe hârtie pergament sau hârtie de ceară făinată pe o foaie de biscuiți. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Într-o cratiță mică, combinați apa și cele 2 linguri de zahăr la foc mic până la mediu. Se dizolvă zahărul și se aduce la fierbere. Gatiti in jos sau aproximativ 3 sau 4 minute, scoateti din caldura si lasati sa se raceasca timp de 15 minute.
Combinați zahărul din cupa de la calibru cu amidonul de săgeată.
Așezați fructele de pădure într-un castron mare și aruncați cu amestecul de săgeată. Se amestecă sucul de lămâie și 2 linguri de sirop de zahăr și se amestecă ușor. Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. umpleți bucata cu amestecul de căpșuni. Punctați cu bucățile de unt. Umeziți marginile celei de-a doua jumătăți a aluatului, așezați-l peste fructe și apăsați marginile superioare și inferioare împreună.
Tăiați câteva orificii de abur în partea de sus a plăcintei.
Coaceți plăcinta timp de 20 de minute, apoi reduceți focul la 375 km f și coaceți încă 40 până la 45 de minute, sau până când sucurile se bulează. Dacă crusta începe să se întunece, acoperiți plăcinta cu folie pentru ultimele 10 până la 15 minute.