Plăcintă Proaspătă Cu Caise
Placinta cu caise proaspete ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 345 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr suplimentar, produse de patiserie, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Caise Proaspete Clafouti, și Bare Proaspete De Caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-un castron mare, presărați caise cu suc de lămâie.
Combinați zahărul, făina și nucșoara.
Adăugați la caise, aruncați ușor pentru a acoperi.
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu patiserie de jos; tăiați la 1 in. dincolo de marginea plăcii de plăcintă.
Întindeți patiseria rămasă pentru a face o crustă de zăbrele. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Se periază cu lapte și se presară cu zahăr suplimentar.
Acoperiți marginile de patiserie cu folie.
Coaceți 45-55 de minute sau până când crusta este maro aurie și umplutura este bulbucată. Se răcește pe un suport de sârmă.