Plăcintă plată cu mere cu crustă perfectă de plăcintă

Plăcintă plată cu mere cu crustă perfectă de plăcintă
Plăcinta plată cu mere cu crustă perfectă de plăcintă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 20 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 297 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de scurtare a legumelor, unt, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5500 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă plată cu mere cu crustă perfectă de plăcintă, Plăcintă plată cu mere cu crustă perfectă de plăcintă, și Placinta clasica de mere cu Crusta perfecta.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, amestecați merele, zahărul brun, zahărul granulat, făina, sarea și sucul de lămâie. Puneți deoparte și vedeți cât timp vă puteți împiedica să strecurați o felie de măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Cu un sucitor, începeți să rulați crustele perfecte de plăcintă în cercuri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
5
Rulați aluatul din centru spre exterior. Fii blând și răbdător, va dura puțin timp pentru ca aluatul să fie complet rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Dacă credeți că fundul se lipeste cu adevărat de suprafața de dedesubt, folosiți o spatulă drăguță și ascuțită pentru a slăbi aluatul și presărați niște făină suplimentară deasupra. Apoi răsturnați-l pentru a termina rularea. Nu uitați să vă rotiți din centru în mișcări simple, exterioare, fără rulare înainte și înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Din nou, cu o spatulă, slăbiți și ridicați aluatul și așezați cu grijă cercurile pe foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Așezați jumătate din amestecul de mere pe o crustă și cealaltă jumătate pe cealaltă crustă. Îndoiți marginile fiecărei cruste, astfel încât să acopere 2 până la 3 inci din amestecul de mere. Nu este nevoie să fii artistic-cu cât este mai rustic, cu atât mai bine. Punctați vârfurile plăcintelor cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Coaceți până când umplutura este aurie și cu bule, 30 până la 40 de minute. Dacă crusta pare să se rumenească prea repede, acoperiți marginile cu folie de aluminiu pentru timpul de coacere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
10
Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie felii în pene cu un tăietor de pizza. Mănâncă-le din mers!
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
11
Combinați făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați untul și scurtarea. Folosind un tăietor de patiserie, lucrați treptat untul și scurtați-l în făină până când amestecul seamănă cu pietricele mici. Acest pas ar trebui să dureze 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
13
Bateți ușor oul cu o furculiță, apoi adăugați-l la amestec. Apoi, adăugați în apă rece și oțet. Amestecați amestecul împreună până când este doar combinat, apoi scoateți jumătate din aluat din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Prosecco, Moscato d ' Asti și late Harvest Riesling sunt alegerile mele de top pentru plăcintă cu mere. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Bellafina Prosecco cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Bellafina Prosecco
Bellafina Prosecco
Intens aromat și crocant la gust, cu arome și aromede măr galben, piersică albă, pere și note de flori albe.Excelent ca aperitiv,este un acompaniament perfect pentru aperitive și feluri de mâncare delicate. De asemenea, minunat cu pește și crustacee.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista