Plăcintă Olandeză Cu Pere

Plăcintă Olandeză Cu Pere
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta olandeză cu pere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Pear Dutch Baby, și Vanilie Pere Copil Olandez.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 425 F. face crusta plăcintă ca regia pe cutie pentru o crusta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coajă coaptă folosind placă de plăcintă din sticlă de 9 inci; nu înțepați crusta. Tapetați cu grijă patiseria cu o grosime dublă de folie, apăsând ușor folia pe partea inferioară și laterală a patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați folia să se extindă peste margine pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia; coaceți cu 2 până la 4 minute mai mult sau până când patiseria începe să se rumenească și a devenit pregătită. Dacă bule de crustă, împingeți ușor bulele în jos cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă în coajă de plăcintă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
7
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de topping de firimituri cu blenderul sau furculița de patiserie până când amestecul arată ca firimituri fine; presărați topping uniform peste umplutură.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când blatul devine maro auriu deschis. După 30 de minute de coacere, acoperiți partea superioară a plăcintei cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista