Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta olandeză cu pere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Pear Dutch Baby, și Vanilie Pere Copil Olandez.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 425 F. face crusta plăcintă ca regia pe cutie pentru o crusta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coajă coaptă folosind placă de plăcintă din sticlă de 9 inci; nu înțepați crusta. Tapetați cu grijă patiseria cu o grosime dublă de folie, apăsând ușor folia pe partea inferioară și laterală a patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Lăsați folia să se extindă peste margine pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Coaceți 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia; coaceți cu 2 până la 4 minute mai mult sau până când patiseria începe să se rumenească și a devenit pregătită. Dacă bule de crustă, împingeți ușor bulele în jos cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
5
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă în coajă de plăcintă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
7
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de topping de firimituri cu blenderul sau furculița de patiserie până când amestecul arată ca firimituri fine; presărați topping uniform peste umplutură.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când blatul devine maro auriu deschis. După 30 de minute de coacere, acoperiți partea superioară a plăcintei cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. A se păstra la frigider.