Plăcintă mai ușoară cu mere și pere

Plăcintă mai ușoară cu mere și pere
Plăcinta mai ușoară cu mere și pere necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 135 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână migdale, cremă, condimente și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Apple Fare Pear Apple Pie, Plăcintă cu mere și pere, și Plăcintă Cu Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cojiți, miez și tocați merele și perele în bucăți mari și aruncați într-o cratiță mare cu sucul de lămâie, siropul de agave, condimentul amestecat și 200 ml apă. Aduceți la foc mic cu capacul pus, apoi scoateți capacul și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 5 minute până când mărul se înmoaie. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate trei sferturi din bucățile de fructe și puneți-le într-un vas de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Condimente MixteCondimente Mixte
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Acoperiți și gătiți fructele rămase încă 4-5 minute până se înmoaie, apoi zdrobiți cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Se amestecă 1 lingură din aceasta cu făina de porumb într-o pastă netedă, apoi se adaugă înapoi în tigaie și se aduce înapoi la foc mic, amestecând, pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă peste fructe în vasul de plăcintă și se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți foile de filo și periați peste tot cu ulei 1 linguriță ar trebui să fie suficientă pentru 1 foaie. Împrăștiați peste migdale și apăsați pentru a se lipi de patiserie, apoi sfărâmați fiecare foaie în timp ce o ridicați deasupra fructelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Coaceți timp de 20-25 de minute până când patiseria este rumenită și crocantă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista