Plăcintă Italiană Fettuccine
Rețeta italiană Fettuccine Pie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă face 6 porții cu 375 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fettuccine, condimente, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccine de Quinoa cu cârnați italieni, Fettuccine De Pui Italian Cremos, și Fettuccine cu cârnați italieni și sos de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În tigaia de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă roșiile, sosul de roșii și condimentul Italian.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe 10 minute, amestecând ocazional.
Între timp, gătiți și scurgeți fettuccine conform instrucțiunilor de pe pachet.
În castron mediu, bateți unul dintre ouă și unt. Se amestecă fettuccine și brânză mozzarella. În vasul de quiche de 9 inci sau placa de plăcintă, lingura și amestecul de presă uniform în partea de jos și în sus a vasului.
Într-un castron mic, amestecați brânza de vaci și oul rămas; răspândit peste amestecul de fettuccine în vas.
Se presară cu broccoli. Puneți amestecul de carne de vită uniform deasupra.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte în centru.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.