Plăcintă italiană cu pui și nucă

Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, puiul Italian și plăcinta cu nucă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 611 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de afine, făină de linguriță de nivel, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tigaie plăcintă cu oală de pui cu dovleac, Plăcintă Italiană De Pui, și Plăcintă De Pui Italiană Ușoară.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o caserolă mare ignifugă și gătiți puiul la foc mediu spre mare până se rumenesc ușor. Ridicați-vă pe o farfurie cu o lingură cu fante. Răsturnați pancetta, dovleceii și ceapa în tigaie și gătiți la foc mare timp de aproximativ 8 minute, amestecând ocazional până când începe să se rumenească. Puneți puiul în tigaie, adăugați usturoiul și maghiranul și gătiți timp de 1 minut. Păstrați înapoi 2 linguri de vin, apoi turnați restul în tigaie și lăsați-l să baloneze timp de 5 minute.
Se amestecă făina cu vinul rezervat până se omogenizează. Amestecați acest lucru în tigaie cu roșiile și sucul lor, jeleul și puțină sare și piper. Coborâți focul, acoperiți pe jumătate cu un capac și fierbeți ușor timp de 30-40 de minute până când dovlecelul este doar fraged. (Pentru a vă pregăti înainte, răciți apoi răciți în acest moment cu o zi înainte. De asemenea, îl puteți îngheța până la o lună. Pentru a servi, încălziți în caserolă, apoi continuați cu Pasul 3.)
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C.
Tăiați ciabatta în felii foarte subțiri și aranjați deasupra caserolei, astfel încât să se suprapună dezinvolt.
Stropiți ultima lingură de ulei de măsline peste ciabatta și presărați parmezan și o măcinare bună de piper negru.
Coaceți neacoperit timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Serviți direct din caserolă.