Plăcintă italiană cu pui și nucă

Plăcintă italiană cu pui și nucă
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, puiul Italian și plăcinta cu nucă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 611 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de afine, făină de linguriță de nivel, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tigaie plăcintă cu oală de pui cu dovleac, Plăcintă Italiană De Pui, și Plăcintă De Pui Italiană Ușoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o caserolă mare ignifugă și gătiți puiul la foc mediu spre mare până se rumenesc ușor. Ridicați-vă pe o farfurie cu o lingură cu fante. Răsturnați pancetta, dovleceii și ceapa în tigaie și gătiți la foc mare timp de aproximativ 8 minute, amestecând ocazional până când începe să se rumenească. Puneți puiul în tigaie, adăugați usturoiul și maghiranul și gătiți timp de 1 minut. Păstrați înapoi 2 linguri de vin, apoi turnați restul în tigaie și lăsați-l să baloneze timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă făina cu vinul rezervat până se omogenizează. Amestecați acest lucru în tigaie cu roșiile și sucul lor, jeleul și puțină sare și piper. Coborâți focul, acoperiți pe jumătate cu un capac și fierbeți ușor timp de 30-40 de minute până când dovlecelul este doar fraged. (Pentru a vă pregăti înainte, răciți apoi răciți în acest moment cu o zi înainte. De asemenea, îl puteți îngheța până la o lună. Pentru a servi, încălziți în caserolă, apoi continuați cu Pasul 3.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați ciabatta în felii foarte subțiri și aranjați deasupra caserolei, astfel încât să se suprapună dezinvolt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
5
Stropiți ultima lingură de ulei de măsline peste ciabatta și presărați parmezan și o măcinare bună de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CiabattaCiabatta
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Coaceți neacoperit timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți direct din caserolă.

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista