Plăcintă Italiană Cu Piure De Cartofi
Italiană cârnați-piure de cartofi plăcintă este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați lapte, frunze de busuioc, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Plăcintă Italiană Cu Piure De Cartofi, Piure De Cartofi Cârnați Coace, și Caserola cu piure de cartofi și cârnați.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă. Gătiti 1 pungă de cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie-cu excepția utilizării a 3/4 cană de lapte și 1/2 cană de apă; omiteți margarina. După 5 minute de stand, amestecați ouăle.
Răspândiți cartofii fierți în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă, formând o crustă.
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți cârnați și ceapă la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă sosul de paste și busuiocul. Reduceți căldura la minim; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă căptușită cu cartofi.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când marginile crustei încep să devină maro auriu.
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.