Plăcintă Italiană Cu Piure De Cartofi

Plăcintă Italiană Cu Piure De Cartofi
Italiană cârnați-piure de cartofi plăcintă este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați lapte, frunze de busuioc, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Plăcintă Italiană Cu Piure De Cartofi, Piure De Cartofi Cârnați Coace, și Caserola cu piure de cartofi și cârnați.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă. Gătiti 1 pungă de cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie-cu excepția utilizării a 3/4 cană de lapte și 1/2 cană de apă; omiteți margarina. După 5 minute de stand, amestecați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Răspândiți cartofii fierți în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă, formând o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți cârnați și ceapă la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă sosul de paste și busuiocul. Reduceți căldura la minim; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă în plăcuța de plăcintă căptușită cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când marginile crustei încep să devină maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista