Plăcintă Italiană Cu Cârnați Cu Spanac
Placinta italiană cu cârnați de spanac necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 168 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți cârnați în vrac, crustă dublă gata de utilizare crustă de plăcintă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă italiană cu cârnați și spanac, Plăcintă Italiană Cu Cârnați Cu Spanac, și Lasagna italiană cu cârnați și spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații. Gatiti si amestecati pana cand mezelurile sunt friabile, rumenite uniform si nu mai sunt roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime. Separați un ou și puneți gălbenușul deoparte; bateți albusul de ou și ouăle rămase într-un bol. Îndoiți spanacul, brânza mozzarella, brânza ricotta, sarea, praful de usturoi, piperul și cârnații în ouă.
Aliniați o placă de plăcintă de 10 inci cu produse de patiserie de jos; turnați umplutura în crustă.
Rulează restul de patiserie pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului; tăiați fante în patiserie. Bateți apa și gălbenușul de ou rămas într-un castron mic; periați amestecul deasupra plăcintei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este aurie și umplutura este bulbucată, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.