Reteta placinta cu nuca de cocos franceza este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 20%. Rețete similare sunt Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați untul topit, ouăle, făina, zahărul, nuca de cocos și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă în coajă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3
Coaceți până la fermitate, aproximativ 45 până la 60 de minute.