Plăcintă dietetică a mătușii Shirley
Plăcinta dietetică a mătușii Shirley ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 1697 calorii, 22g de proteine, și 95g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, coajă de plăcintă, îndulcitor de aspartam și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shirley Temple, Shirley Temple, și Shirley Temple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți 3/4 cană de apă la fierbere. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1/4 cană de apă rece.
Împingeți acest amestec în apa clocotită. Reduceți căldura și amestecați până când amestecul este îngroșat, aproximativ 2 minute.
Se amestecă untul sau margarina și aspartamul în amestecul de amidon de porumb.
Adăugați scorțișoară și nucșoară, dacă doriți.
Puneți fructele într-un castron mare și turnați amestecul de aspartam peste fructe. Aruncați până când fructele sunt bine acoperite.
Se toarnă fructe în patiserie căptușite plăcintă tigaie. Acoperiți cu a doua coajă de patiserie. Sigilați marginile și tăiați orificiile de abur în partea de sus.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, până când crusta se rumeneste.