Decadent Pecan Pie este o vegetarian desert. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de unt, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă decadentă cu nuci Pecan (mai ușoară ), Plăcintă Decadentă Cu Ciocolată Pecan, și Plăcintă Decadentă Cu Ciocolată Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Presărați cu apă rece, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Cuptor de căldură la 375 F. cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Îndoiți și rulați produse de patiserie sub, chiar și cu farfurie; apăsați cu timpi de furculiță sau flaut, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuptor
6
Într-un alt castron mediu, bateți toate ingredientele de umplere, cu excepția pecanelor, cu un tel de sârmă sau un bătător de mână până se omogenizează bine. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Se toarnă în plăcuța de plăcintă căptușită cu patiserie.
8
Acoperiți marginea produselor de patiserie cu o bandă de folie lată de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când centrul este setat, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere. Se dă la frigider cel puțin 2 ore până se răcește înainte de servire. A se păstra la frigider.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.