Plăcintă De Șah Cu Rom-Stafide
Rum-Raisin Chess Pie ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 549 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați uncii de făină, ouă, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă De Șah Cu Ciocolată Angus Barn, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Placinta De Sah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, migdalele măcinate, zahărul și sarea într-un castron mare. Folosind două cuțite, tăiați untul în amestec de făină. Alternativ, aruncați untul cu amestec de făină și frecați-l rapid folosind degetul mare, arătătorul și degetele mijlocii (mișcarea ar trebui să fie similară cu pocnirea degetelor).
Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru curată și uscată și aranjați într-o movilă, apoi faceți o fântână în centru.
Adăugați oul și, cu ajutorul unui răzuitor de bancă, introduceți oul în amestecul de făină.
Adăugați apă cu gheață, 2 lingurițe la un moment dat, dacă este necesar pentru a combina aluatul. Se frământă de 2 până la 3 ori, apoi se adună într-o bilă, se înfășoară în plastic și se răcește timp de 20 de minute.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Odată răcit, apăsați aluatul într-un vas rotund de plăcintă de 9 inci și Andocați cu o furculiță. Congelați aluatul timp de 15 minute. Tapetați plăcinta cu hârtie pergament, permițând un exces să atârne peste margini. Umpleți coaja cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată și coaceți 10 minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și pergamentul și coaceți încă 5 minute, până când aluatul pare uscat, dar nu auriu.
Transferați plăcinta în raftul de răcire și reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Combinați stafidele și 1/2 cană de rom într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când stafidele sunt pline și cea mai mare parte a romului a fost absorbită.
Într-un castron mare, combinați zahărul granulat, zahărul brun, 1 1/2 linguri făină de porumb, sare și bicarbonat de sodiu.
Adăugați unt și bateți la viteză medie-mare până când este deschis și palid la culoare, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Bateți ouăle, zeama, restul de 1/4 cană de rom, vanilie și oțet. Se amestecă stafidele și se toarnă amestecul în coaja de plăcintă pregătită.
Se presară deasupra cu 1/2 lingură rămasă (1 1/2 linguriță) făină de porumb.
Coaceți până când plăcinta este setată și se rumeneste, 45 până la 60 de minute.
Transferați în raftul de răcire și răciți complet.