Plăcintă de șah cu lămâie cu compot de mure
Reteta placinta de sah cu lamaie cu compot de mure este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 68 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 448 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coajă de lămâie, suc de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die, Clătite Meyer Lemon Ricotta cu compot de mure, și Plăcintă De Șah Cu Ciocolată Angus Barn.
Instrucțiuni
Pulsați făina, nuca de cocos, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie de mai multe ori pentru a amesteca.
Adăugați unt și pulsați până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră, cu restul în bulgări de mărimea mazării.
Adăugați apă și pulsați doar până când amestecul formează un aluat. (Nu amestecați prea mult sau patiseria va fi dură.)
Aplatizați aluatul într-un disc, apoi răciți, acoperit cu folie de plastic, 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 12 inci, apoi încadrați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Crimp margine și înțepătură de jos și părți peste tot.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți în mijlocul cuptorului 15 minute, apoi îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu pal, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Transferați coaja într-un raft pentru a se răci 5 minute.
Reduceți temperatura la 325 F.
Bateți împreună ouăle, zahărul și sarea până se omogenizează bine.
Bateți în zară, făină de porumb, coajă, suc și nucșoară. Se amestecă treptat în unt până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă. Acoperiți marginea crustei de plăcintă cu folie pentru a preveni suprasolicitarea .
Coaceți până când crema este doar setată, aproximativ 40 de minute.
Transferați plăcinta în raft pentru a se răci complet.
* Plăcinta are cel mai bun gust în ziua în care este făcută.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat