Plăcintă de păstor Vegetarian

Plăcintă de păstor Vegetarian
Plăcintă păstor Vegetarian ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 340 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ciuperci porcini, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor Vegetarian, și Plăcintă de păstor Vegetarian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună bulionul, vinul, pasta de roșii și făina până când sunt combinate uniform și netede. Se amestecă ciupercile uscate și se lasă deoparte pentru a se reconstitui, cel puțin 30 de minute. Strângeți ciupercile înainte de utilizare, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă puternic sărată cu 2 inci. Aduceți cartofii la fiert și gătiți până când furculița este fragedă, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Încălziți cuptorul la foc mic și așezați un suport în treimea superioară. Între timp, topiți 1 lingură de unt într-un cuptor olandez de 3 până la 4 litri (sau cratiță pregătită pentru cuptor) la foc mediu-mare. Când spumează, adăugați jumătate din ciuperci și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți ciupercile din tigaie, condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat și dați deoparte. Repetați pentru a găti ciupercile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Întoarceți tigaia la aragaz la foc mediu și adăugați 1 lingură de unt, ceapă, țelină și usturoi și gătiți până se înmoaie și auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați rădăcină de țelină, morcov, păstârnac și ierburi și condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti pana se rumeneste si se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
TelinaTelina
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
8
Adăugați amestecul de vin în tigaie și degresați amestecând și răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Lăsați să gătească până la fierbere și ușor îngroșat, aproximativ 3 minute. Se amestecă ciupercile rezervate și orice sucuri care s-au acumulat și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
10
Se ia de pe foc și se rezervă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Când cartofii sunt gata, scurgeți bine. Reveniți la tigaie și amestecați până se omogenizează uniform. Îndoiți restul de 2 linguri de unt și lapte și condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Dacă este necesar, păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Dot cartofi peste amestec de legume și răspândirea la marginile de tigaie pentru a acoperi complet. Durați suprafața cartofilor, astfel încât să existe bucăți care se vor rumeni și crocante. Se fierbe până când vârful este auriu, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Servi.

Ingrediente

3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de ciuperci cu conținut scăzut de sodiubulion de ciuperci cu conținut scăzut de sodiu31 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, decojiți și zaruri micimorcovi, decojiți și zaruri mici1(vinete)rădăcină de țelină, decojită și zaruri micirădăcină de țelină, decojită și zaruri mici31 litru de lapte integral, la temperatura camereitulpini de țelină, tocate mărunttulpini de țelină, tocate mărunt907Nuci de orice fel (tocate)ciuperci cremini, cu tulpină și sferturiciuperci cremini, cu tulpină și sferturi21Nuci de orice fel (tocate)ciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin roșu secvin roșu sec1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)făină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze de salvie proaspete tocate măruntfrunze de salvie proaspete tocate mărunt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze proaspete de cimbru tocate măruntfrunze proaspete de cimbru tocate mărunt51 litru de lapte integral, la temperatura camereicatei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt21 litru de lapte integral, la temperatura camereipăstârnac, decojit și zaruri micipăstârnac, decojit și zaruri mici1kilogramecartofi roșii, curățați și tăiați în zaruri maricartofi roșii, curățați și tăiați în zaruri mari8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire5(iarnă)unt nesăratunt nesărat1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa galbena, tocata maruntceapa galbena, tocata marunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista