Dacă $7.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., plăcintă de păstor de legume ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1412 calorii, 26g de proteine, și 113g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sare kosher, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 166 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de legume, și Plăcintă de păstor de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți cartofii pe o foaie de copt căptușită cu folie până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță. Apăsați cartofii printr-un ricer, o moară de alimente sau o strecurătoare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se adaugă untul; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă laptele. Condimentează după gust cu salt.DO înainte: cartofii se pot face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Lăsați să se răcească, apăsați folia de plastic direct pe cartofi și răciți.Înmuiați porcini uscați în 3 căni de apă fierbinte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Combinați linte, 1 cățel de usturoi, 1 linguriță. sare și 4 căni de apă într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, dar nu moale, 1520 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Linte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Scurgeți lintea și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Se Încălzește 3 Linguri. ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la moale, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă pasta de roșii. Gatiti, amestecand continuu, pana cand pasta de rosii este caramelizata, 23 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
11
Adăugați frunze de dafin și vin; se amestecă, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă porcini, turnând încet porcini înmuierea lichidului în tigaie, dar lăsând orice sediment în urmă. Aduceți la foc mic și gătiți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă bulionul și se gătește, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate, aproximativ 45 de minute.Se strecoară amestecul într-o cratiță mare și se fierbe; aruncați solidele în strecurătoare. Se amestecă amidonul de porumb și 2 lingurițe. apă într-un castron mic pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Adăugați amestecul de amidon de porumb; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
13
Bate în miso. Sos de sezon cu sare și piper. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Aruncați legumele și ceapa perlată cu restul de 2 linguri. ulei, 5 căței de usturoi și crenguțe de rozmarin într-un castron mare; condimentează cu sare și piper. Împărțiți între 2 foi de copt cu margini. Prăjiți, amestecând o dată, până se înmoaie, 2025 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă Perlată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Transferați căței de usturoi într-un castron mic; se pasează bine cu o furculiță și se amestecă în sos. Aruncați rozmarinul. Faceți înainte: lintea, sosul și legumele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.Aranjați lintea într-un strat uniform într-un 3-qt. vas de copt; așezați vasul pe o foaie de copt căptușită cu folie. Aruncați legumele prăjite cu ciuperci proaspete și ierburi tocate; strat deasupra lintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 Kg
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Linte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
16
Se toarnă sosul peste legume. Se amestecă uniform amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
17
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute.