Dacă $7.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., plăcintă de păstor de legume ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1412 calorii, 26g de proteine, și 113g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sare kosher, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 166 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de legume, și Plăcintă de păstor de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți cartofii pe o foaie de copt căptușită cu folie până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță. Apăsați cartofii printr-un ricer, o moară de alimente sau o strecurătoare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se adaugă untul; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă laptele. Condimentează după gust cu salt.DO înainte: cartofii se pot face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Lăsați să se răcească, apăsați folia de plastic direct pe cartofi și răciți.Înmuiați porcini uscați în 3 căni de apă fierbinte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Combinați linte, 1 cățel de usturoi, 1 linguriță. sare și 4 căni de apă într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, dar nu moale, 1520 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Scurgeți lintea și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Usturoi Goya®
8
Se Încălzește 3 Linguri. ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la moale, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă pasta de roșii. Gatiti, amestecand continuu, pana cand pasta de rosii este caramelizata, 23 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Usturoi Goya®
11
Adăugați frunze de dafin și vin; se amestecă, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă porcini, turnând încet porcini înmuierea lichidului în tigaie, dar lăsând orice sediment în urmă. Aduceți la foc mic și gătiți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă bulionul și se gătește, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate, aproximativ 45 de minute.Se strecoară amestecul într-o cratiță mare și se fierbe; aruncați solidele în strecurătoare. Se amestecă amidonul de porumb și 2 lingurițe. apă într-un castron mic pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați amestecul de amidon de porumb; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
13
Bate în miso. Sos de sezon cu sare și piper. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Aruncați legumele și ceapa perlată cu restul de 2 linguri. ulei, 5 căței de usturoi și crenguțe de rozmarin într-un castron mare; condimentează cu sare și piper. Împărțiți între 2 foi de copt cu margini. Prăjiți, amestecând o dată, până se înmoaie, 2025 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă Perlată
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Transferați căței de usturoi într-un castron mic; se pasează bine cu o furculiță și se amestecă în sos. Aruncați rozmarinul. Faceți înainte: lintea, sosul și legumele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.Aranjați lintea într-un strat uniform într-un 3-qt. vas de copt; așezați vasul pe o foaie de copt căptușită cu folie. Aruncați legumele prăjite cu ciuperci proaspete și ierburi tocate; strat deasupra lintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 Kg
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Linte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
16
Se toarnă sosul peste legume. Se amestecă uniform amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
17
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute.