Plăcintă De Porc Italiană
Reteta placinta de porc italiana este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 937 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de rozmarin, carne de porc măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Plăcintă De Porc Italiană, Tocană De Porc Italiană, și Mașini De Tocat Carne De Porc Italiene.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pentru a se potrivi cu o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Așezați carnea de porc măcinată, rozmarinul, pesmetul, pătrunjelul și ceapa într-un castron de dimensiuni medii; se amestecă până se omogenizează bine.
Scoateți carcasele din cârnați și sfărâmați-le în amestec. Condimentează cu sare și piper după gust.
Presărați 1/4 cană parmezan ras în fundul cojii de plăcintă.
Întindeți amestecul de porc deasupra brânzei și presărați parmezanul rămas.
Așezați crusta superioară peste umplutură și sertizați marginile împreună.
Coaceți la 500 de grade F (260 de grade C) timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți timp de 35 până la 40 de minute.