Plăcintă de pește durabilă
Plăcinta de pește durabilă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $11.77 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână făină, cartof făinos, nucșoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 88 de persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 84%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cum să faci un Smoothie durabil (4 sezonier !), Anșoa Albă-Gloanțe De Argint Durabile, și Strut că Sockeye durabil (cu rețetă) Guest Post de la.
Instrucțiuni
Puneți laptele, ceapa, cuișoarele, frunzele de dafin și boabele de piper într-o tigaie de dimensiuni medii, apoi aduceți încet la fierbere. Adăugați cu grijă peștele în laptele fierbinte, reduceți căldura și braconați timp de 6-8 minute, adăugând creveții pentru ultimele 3 minute. Folosind o lingură cu fante, ridicați peștele într-un vas rezistent la cuptor cu dimensiuni medii, strecurați laptele și lăsați-l deoparte.
Topiți untul într-o cratiță, apoi adăugați făina și gătiți, amestecând continuu, timp de 1 min. Se amestecă treptat laptele la foc mic, astfel încât să fie complet încorporat în sos, apoi se fierbe ușor timp de 5-10 minute până se îngroașă. În cele din urmă, adăugați pătrunjelul, un vârf de nucșoară și niște condimente.
Se toarnă sosul peste pește, apoi se lasă deoparte.
Pentru a face piureul, fierbeți cartofii până sunt fierți, apoi scurgeți bine.
Se pune din nou tigaia pe foc, se adaugă laptele și untul și se pasează până se omogenizează. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți piureul pe amestecul de pește, întindeți-l uniform, apoi aspru ușor cu o lingură sau o furculiță. Punctați plăcinta cu unt, apoi dați-o la cuptor timp de 35-40 de minute, până când este fierbinte și aurie deasupra. Dacă doriți să fie foarte crocant deasupra, aprindeți plăcinta sub un grătar fierbinte la sfârșit pentru a o face frumoasă și maro.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.