Plăcintă De Grădină De Vară
Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 814 calorii, 16g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați slănină, parmezan, bucăți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Grădină De Vară, Paste de grădină de vară, și Summer Garden Medley.
Instrucțiuni
Așezați felii de roșii pe prosoape de hârtie și presărați cu 1/2 linguriță de sare; lasa sa stea 30 de minute.
Desfaceți piecrust și încadrați-vă într-o plăcuță de 9 inci. Ori marginile piecrust sub, și crimp. Tapetați cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Îndepărtați greutățile plăcintei și folia.
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Saut ceapa în picături fierbinți în tigaie la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până se înmoaie. Puneți ceapa peste bucata pregătitărustă și acoperiți cu felii de roșii.
Se amestecă brânza Cheddar, maioneza, piperul și restul de 1/2 linguriță de sare.
Întindeți amestecul peste felii de roșii.
Combinați parmezanul și pesmetul; se presară deasupra.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.