Plăcinta ciobanului în stil maghiar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 632 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu amidon, câteva crenguțe maghiran, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Plăcintă de cioban în stil maghiar, Paleo Shepherd ' s Pie, și Porc Ragu Stil Maghiar.
Instrucțiuni
1
Char ardeiul gras peste o flacără deschisă a arzătorului sau sub broiler, cu ușa cuptorului ușor crăpată pentru ca aburul să scape până la negru, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați ardeiul carbonizat într-un castron până când este suficient de rece pentru a fi manevrat, apoi curățați ardeiul, tocați și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Între timp, tapetați carnea uscată și condimentați liberal cu sare și piper, dragați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne
4
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adăugați carnea și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Scoateți carnea rumenită pe o farfurie și adăugați uleiul de măsline rămas, 2 ture de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa, morcovii, usturoiul, boiaua, chimenul, maghiranul și gătiți pentru a se înmuia 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Semințe De Chimen
Morcov
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Ceapă
7
Se adaugă pasta de roșii și se amestecă 1 minut. Se amestecă bulionul de vită și Worcestershire și se fierbe, se reduce focul la foc mic și se glisează carnea și ardeii în oală. Gatiti 30 de minute, pana cand carnea de vita este doar frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Pasta De Tomate
Carne De Vită
Ardei
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Între timp, fierbeți cartofii și păstârnacul până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Cartofi
9
Se scurge și se întoarce în oala fierbinte și se pasează cu sare, piper, unt, smântână, ou și planta la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Unt
Piper
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Așezați gulașul într-o caserolă și acoperiți cu cartofi. Răciți complet vasul și păstrați-l pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
11
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Reîncălziți și coaceți până se încălzește și cartofii se rumenesc deasupra, 45 până la 60 de minute. Dacă nu face acest fel de mâncare ca o masă înainte face apoi cartofi maro sub broiler fierbinte pe raft de mijloc a cuptorului 5 la 7 minute până la aur la margini.