Plăcintă de cioban din resturi de friptură de vită și piure de cartofi

Plăcinta ciobanului din resturile de friptură de vită și piure de cartofi necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 572 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, unt, legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Shepherd ' s Pie AKA cum să folosiți resturile de piure de cartofi, Plăcintă de Ciobanesc de curcan cu piure de cartofi rămas, și Supă De Friptură De Vită Rămasă (Și Friptură Rămasă!).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, sotati ceapa in 2 linguri de unt.
Adăugați friptura de oală și gătiți până se rumenesc. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Curățați și feliați cartofii cu grosimea de 1/4 inch.
Se pune într-o cratiță, se acoperă cu apă rece și se fierbe. Gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand furculita este frageda.
Scurgeți cartofii și transferați într-un bol de amestecare. Bateți cartofii cu un mixer electric, amestecând până se omogenizează moderat. Nu-i bate prea mult; câteva bulgări sunt drăguțe.
Adăugați 1/2 cană de lapte încălzit, 1 unt de băț și smântână. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Bateți din nou până se amestecă. Reglați grosimea adăugând mai mult lapte, dacă doriți.
Combinați amestecul de biscuiți și 1 1/2 cești de lapte. Amestecul trebuie să fie mai subțire decât cel al amestecului normal de biscuiți, dar nu curge.
Pulverizați o tigaie de 9 pe 9 pe 2 inci (sau orice fel de caserolă similară) cu spray de gătit.
Puneți piureul de cartofi la jumătatea părților laterale ale vasului. Apoi, întindeți un strat de porumb sau legume amestecate deasupra cartofilor. Apoi adăugați stratul de friptură și ceapă cu sos.
Se toarnă amestecul de biscuiți peste carne. Topiți 4 linguri de unt și stropiți deasupra.
Coaceți timp de aproximativ 35 până la 45 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Lăsați să stea câteva minute înainte de servire.