Plăcintă de cioban din resturi de friptură de vită și piure de cartofi
Plăcinta ciobanului din resturile de friptură de vită și piure de cartofi necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 572 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, unt, legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Shepherd ' s Pie AKA cum să folosiți resturile de piure de cartofi, Plăcintă de Ciobanesc de curcan cu piure de cartofi rămas, și Supă De Friptură De Vită Rămasă (Și Friptură Rămasă!).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Friptură De Oală
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, sotati ceapa in 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați friptura de oală și gătiți până se rumenesc. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Curățați și feliați cartofii cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Se pune într-o cratiță, se acoperă cu apă rece și se fierbe. Gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand furculita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Scurgeți cartofii și transferați într-un bol de amestecare. Bateți cartofii cu un mixer electric, amestecând până se omogenizează moderat. Nu-i bate prea mult; câteva bulgări sunt drăguțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol De Amestecare
7
Adăugați 1/2 cană de lapte încălzit, 1 unt de băț și smântână. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Bateți din nou până se amestecă. Reglați grosimea adăugând mai mult lapte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Smântână
Unt
Lapte
8
Biscuit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
9
Combinați amestecul de biscuiți și 1 1/2 cești de lapte. Amestecul trebuie să fie mai subțire decât cel al amestecului normal de biscuiți, dar nu curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Biscuiți
Lapte
10
Pulverizați o tigaie de 9 pe 9 pe 2 inci (sau orice fel de caserolă similară) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Tigaie
11
Puneți piureul de cartofi la jumătatea părților laterale ale vasului. Apoi, întindeți un strat de porumb sau legume amestecate deasupra cartofilor. Apoi adăugați stratul de friptură și ceapă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
Friptură
Cartofi
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se toarnă amestecul de biscuiți peste carne. Topiți 4 linguri de unt și stropiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Biscuiți
Unt
Carne
13
Coaceți timp de aproximativ 35 până la 45 de minute sau până când blatul devine maro auriu.