Plăcintă de cioban de miel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta ciobanului de miel. Această rețetă servește 2. O porție conține 462 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole, bulion de vită, carne de tocană de miel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de cioban de miel, și Plăcintă de cioban de mentă și miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și piperul.
Adăugați miel, câteva bucăți pe rând și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie antiaderentă, mielul brun în loturi în ulei la foc mediu până nu mai este roz; scurgere.
Adăugați sosul de roșii, bulionul și frunza de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Adăugați ceapa, fasolea și morcovul; acoperiți și gătiți cu 20-30 de minute mai mult sau până când carnea și legumele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Transferați tocană într-un vas de copt uns cu 5 căni. Pipa sau lingura mash cartofi în jurul marginilor.
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 13-15 minute sau până când cartofii se rumenesc.