Plăcintă de cioban de chiftele

Plăcintă de cioban de chiftele
Chiftele Shepherd Pie ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $2.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Degete De Unt.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați carnea de vită măcinată, pătrunjelul, muștarul, făina, oul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 1/2 cană bulion de vită. Se amestecă bine cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Bulion De VităBulion De Vită
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți sosul de ceapă maro la fierbere; adăugați sherry și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Formați rapid amestecul de carne de vită în bile de 1 inch și aruncați-l în sos. Când toate sunt înăuntru, acoperiți și fierbeți până când chiftelele nu mai sunt roz în centru (tăiate pentru a testa), 10 până la 12 minute. Cu o lingură cu fante, transferați chiftelele (o parte din ceapă va veni și ea) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ChifteleChiftele
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
3
Se fierbe sosul la foc mare, amestecând des, până se reduce la aproximativ 2 căni, 10 până la 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
4
Scoateți de pe foc și întoarceți chiftelele și orice suc acumulat în sos; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
SucSuc
5
Între timp, într-un castron mare, cu un mixer sau masher de cartofi, piure cartofii cu 2 până la 3 linguri de unt și crema de brânză până se omogenizează. Dacă doriți, adăugați suficient bulion de vită pentru a umezi cartofii pentru a-i putea stoarce printr-o pungă de patiserie. Bateți brânza Gruyre și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Bulion De VităBulion De Vită
CartofiCartofi
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Ungeți o caserolă superficială de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Întindeți două treimi din amestecul de cartofi uniform pe părțile de jos și în sus. Puneți amestecul de chiftele-sos în centru. Puneți amestecul de cartofi rămas decorativ în jurul marginii amestecului de chiftele sau puneți-l într-o pungă de patiserie cu o stea de 1 inch sau Vârf rotund și țeavă în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
8
Coaceți plăcinta într-un cuptor de 400 până când sosul clocotește și cartofii se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Sos de ceapă maro: curățați și tocați mărunt 2 cepe (8 oz. fiecare). Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa în 2 linguri de unt până se rumenesc bogat, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați 2 lingurițe de zahăr și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Adăugați 3 linguri de făină universală și amestecați până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Se ia de pe foc și se amestecă în 3 căni de bulion de vită degresat cu grăsime. Reveniți la foc mare și amestecați până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista