Plăcintă de cioban de bizon și vin roșu

Plăcintă de cioban de bizon și vin roșu
Bison și vin roșu Shepherd Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1824 calorii, 60g de proteine, și 138g de grăsime. Pentru $7.81 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, cartofi roșii, slănină fără coajă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă de cioban de bizon și vin roșu, Plăcintă de cioban de bizon cu cartofi dulci, și Paleo Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente în marecastron.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați bizoni; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
3
Încălziți oala mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați slănină; gatiti pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
5
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Adăugați 2 linguriulei în oală; creșteți căldura la mediu-mare.Lucrând în loturi, gătiți bizonul până lacorunat, adăugând mai mult ulei cu linguridupă cum este necesar. Întoarceți-vă în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugațiceapa tocata, morcovul, telina si usturoiul topot; acoperiți și gătiți până când legumele se înmoaie,amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați vin; aduceți la fierbere, răzuind oricebiți prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați bulion, roșii, frunze de dafin, cimbru, salvie, slănină rezervată șibison. Reduceți căldura la minim. Capac; simmerpână când bizonul este fraged,amestecând ocazional, aproximativ 2 ore (carnea de vită poate dura 1 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
BizonBizon
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Între timp, gătiți ceapa de perle în marecratiță de apă sărată în fierbere 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Transferați în vasul cu apă cu gheață; tăiați și curățați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Transferați bizonul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Tăiați carnea de pe oase; tăiați carnea în 3/4-inchcuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Adăugați păstârnac și napi în oală cusos de Bison. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, amestecândocazional, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
NapNap
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Adăugați perlăceapa; gatiti 5 minute. Întoarceți carnea în oală.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita usor sarata pana se inmoaie, 18-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere.
3
Încălziți laptele, untul și smântâna în mediucratiță până aproape de fierbere. Cartofi de orez într-un bol mare de amestecare; adăugați amestec de lapte,1 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper și bateți până se omogenizează și ușor răcit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. lingură bisonfilling în 3-quart (13x9x2-inch) bakingdish. Lingura piure de cartofi peste; smoothtop pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Bateți oul și 1 lingurăapă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Periați cartofii, apoise presară brânză peste tot. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Coaceți plăcinta până când blatul este rumenit și umpluteste încălzit, 30 până la 40 de minute (50 până la 60 de minute dacă este răcit).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Lăsați să se odihnească 10 minute.
1
Încercați un roșu plin de corp, cum ar fi Auguste Bessac Crozes-Hermitage din 2007(Franța, 20 USD), cu plăcinta ciobanului.
2
Bon App Ampercoltit

Ingrediente

791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbomboane salvatoarebomboane salvatoare2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2kilogramebizon sau carne de vită coaste scurte sau 2 1/2 lire dezosată chuck, tăiate în cuburi de 2 inchbizon sau carne de vită coaste scurte sau 2 1/2 lire dezosată chuck, tăiate în cuburi de 2 inch2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii zdrobiteconserve de roșii zdrobite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tocat decojitmorcov tocat decojit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată1Oreos dublu umplutsare kosher grosierăsare kosher grosieră4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu sec (cum ar fi Syrah)vin roșu sec (cum ar fi Syrah)1lingura. otet de vin rosuCireșe confiate suplimentareCireșe confiate suplimentare1Oreos dublu umplutsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat3cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema1parmezan rasPaprika dulce maghiarăPaprika dulce maghiară6311 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare2Crustă: firimituri de biscuiți graham(sau mai mult) ulei de măsline(sau mai mult) ulei de măsline2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCuburi de 3/4 inch păstârnac decojitCuburi de 3/4 inch păstârnac decojit283ardei habeneroceapă perlatăceapă perlată907ardei habenerocartofi roșii, decojiți, sferturicartofi roșii, decojiți, sferturi151ardei habeneroslănină fără coajă, tăiată transversal în felii groase de 1/2 inchslănină fără coajă, tăiată transversal în felii groase de 1/2 inch12napi pentru bebeluși, tăiați, decojiținapi pentru bebeluși, tăiați, decojiți1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt nesărat(1 băț) unt nesărat1parmezan raspăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista