Plăcintă De Afine-Arțar De Modă Veche
Plăcintă de modă veche afine-arțar ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 437 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână scurtarea legumelor, afine, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Afine, și Arțar De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați primele 4 ingrediente în procesor.
Adăugați scurtarea și untul. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Se amestecă suficientă apă cu gheață cu linguri pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul împreună; împărțiți în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât cealaltă. Aplatizați în discuri; înfășurați fiecare în plastic și răciți 1 oră. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Lăsați să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Așezați foaia de copt pe partea inferioară a cuptorului și poziționați raftul în centru; preîncălziți la 375 F.
Combinați afine, sirop, făină, tapioca și suc în castron; aruncați pentru a amesteca.
Lăsați să stea 15 minute.
Rolați discul de aluat mai mare pe suprafața făinoasă până la Runda de 12 inci.
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci.
Se toarnă umplutura în crustă.
Rolați al doilea disc de aluat pe suprafața făinoasă până la Runda de 12 inci. Aranjați peste umplere. Sigilați crustele la marginea vasului. Trim consola la 3/4 inch; ori sub și crimp margine decorativ. Folosind un cuțit mic, tăiați mai multe fante în crusta superioară.
Coaceți plăcinta până când sucurile se bulează gros și crusta este aurie, aproximativ 1 oră. Plăcintă rece pe raft.
Se servește la temperatura camerei.