Plăcintă cu șuncă de macaroane și brânză

O porție conține 370 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mix, sare, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. Spray 10-inch sau 9 1/2-inch placă de sticlă deep-dish plăcintă cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de brânză, șuncă și macaroane nefierte.
Răspândiți în plăcuța de plăcintă.
În blender, puneți laptele și ouăle. Capac; se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați amestec Bisquick și sare; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă peste amestec în placa de plăcintă.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.