Plăcintă cu înghețată de țestoasă cu ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă plăcinta cu înghețată cu țestoasă cu ciocolată. O porție conține 429 de calorii , 6 g de proteine și 24 g de grăsimi . Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți per porție. Mergeți la magazin și cumpărați topping de înghețată cu caramel, înghețată de ciocolată, crustă de biscuiți Graham și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Încercați plăcintă cu înghețată cu țestoasă caju (scăzut în carbohidrați) , înghețată fără țestoase + 10 mai multe înghețate și înghețată cu țestoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune deoparte 12-16 jumătăți de nuci pecan pentru decor; tocați nucile pecan rămase. Într-un castron mare, combinați înghețata, 1/4 cană de topping de caramel și nucile pecan tocate.
Se întinde în crusta de plăcintă. Acoperiți și congelați pentru cel puțin 2-1/2 ore.
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.
Se ornează cu topping bătut, topping de caramel rămas și nuci pecan rezervate.
Vin recomandat: Port
Înghețată în meniu? Încercați să asociați cu Port. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baril Reserve Port. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Portul Rezervă Baril]()
Portul Rezervă Baril
Are o bogăție complexă definită de arome și arome de ciocolată și cireșe negre, precum și o învechire îndelungată în stejar, care adaugă condimente, vanilie și taninuri îndrăznețe. Acest portof fin catifelat poate fi savurat ca desert de sine stătător sau poate fi combinat perfect cu delicii de ciocolată. Serviți la 65 de grade F.