Plăcintă Cu Înghețată De Cafea Delicioasă

Delicios cafea înghețată plăcintă ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de înghețată vanillan, nuci pecan, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Înghețată De Cafea, Plăcintă Cu Înghețată De Cafea, și Plăcintă Cu Înghețată De Cafea Câștigătoare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați vanilia, crema de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în nuci pecan.
Întindeți bezea pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. placă de plăcintă.
Se coace la 250 la 1 oră sau până se rumenesc. Opriți cuptorul; lăsați coaja de bezea în cuptor timp de 1 oră. Se răcește pe un suport de sârmă. Puneți înghețată în coajă de bezea. Acoperiți și congelați cel puțin 4 ore sau până când sunt ferme.
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire. Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, laptele, untul și sarea. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic timp de 4-5 minute sau pana cand sosul fierbe.
Se ia de pe foc; se amestecă stafidele și vanilia.
Serviți sosul cald cu plăcintă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Înghețata Vanillan funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.