Crema de nucă de cocos înger plăcintă ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Acest desert are 177 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, nucă de cocos, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 17%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciocolata înger prajiturele cu crema de nucă de cocos glazura, Angel Food Cupcakes cu glazură de frișcă de nucă de cocos, și Strawberry Cream Angel Pie {și un cadou}.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică grea, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte; se amestecă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gătiți și amestecați timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
3
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc; se amestecă nuca de cocos, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Vanilie
Unt
5
Se toarnă în coajă pregătită.
6
Într-un castron mic, bateți albușurile, crema de tartru și vanilia la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Întindeți bezea peste umplutura fierbinte, etanșând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
9
Se coace la 350 de euro timp de 17-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. Se da la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Păstrați resturile la frigider.
Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.